Ładowanie...

    System do zarządzania Wirtualnym Biurem wraz z Panelem klienta

    Twoi klienci uzyskają dostęp do swoich danych w prosty sposób rejestrując się w swoim Panelu Klienta

    Czytaj więcej

    Panel klienta to rozwiązanie dla firm znających potrzeby klienta

    profesjonalny obieg dokumentacji firma - klient

    Dostęp do danych 24/7

    Podgląd na aktualne statusy dokumentów

    Automatyczne tworzenie kopii bezpieczeństwa

    Dostępnych wiele modułów

    Oferty, Zamówienia, Dokumenty księgowe, Książka korespondencji, Dane kontaktowe, Kandydaci, Sprawy

    Większa wydajność twojej firmy

    przetwarzania dostarczonych dokumentów twoich klientów jest szybsze

    Polityki prywatności

    Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych  w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych, dalej: RODO) (Dz. Urz. UE L119/1) informujemy, że:

     

    Polityka prywatności dotyczy serwisów:
    meteoryt.pl, asystentonline.pl, asystentchmura.pl, meteoryt.com oraz pozostałych stron podległych Meteoryt Sp z o.o.

    1. Informacje ogólne

    Niniejsza Polityka Prywatności określa zasady przetwarzania i ochrony danych osobowych przekazanych przez Użytkowników w związku z korzystaniem przez nich usług oferowanych poprzez ww. serwisy.

    2. Administratorem danych osobowych zawartych w serwisie jest Meteoryt sp z o.o. z siedzibą w 12-100 Szczytno ul. Łomżyńska 18, KRS 0000676644, NIP 745 184 82 85, REGON 367213266

    3. W trosce o bezpieczeństwo powierzonych nam danych opracowaliśmy wewnętrzne procedury i zalecenia, które mają zapobiec udostępnieniu danych osobom nieupoważnionym. Kontrolujemy ich wykonywanie i stale sprawdzamy ich zgodność z odpowiednimi aktami prawnymi - ustawą o ochronie danych osobowych, ustawą o świadczeniu usług drogą elektroniczną, a także wszelkiego rodzaju aktach wykonawczych i aktach prawa wspólnotowego.

    4. Dane Osobowe przetwarzane są na podstawie zgody wyrażanej przez Użytkownika oraz w przypadkach, w których przepisy prawa upoważniają Administratora do przetwarzania danych osobowych na podstawie przepisów prawa lub w celu realizacji zawartej pomiędzy stronami umowy.

    5. Serwis realizuje funkcje pozyskiwania informacji o użytkownikach i ich zachowaniach w następujący sposób:

    1. poprzez dobrowolnie wprowadzone w formularzach informacje

    2. poprzez gromadzenie plików “cookies” [patrz polityka plików “cookies”].

    6. Serwis zbiera informacje dobrowolnie podane przez użytkownika.

    7. dane podane w formularzu są przetwarzane w celu wynikającym z funkcji konkretnego formularza mogą to być:

    wystawienie faktury, uruchomienie usług, przetwarzanie dokumentów finansowych, informowanie o terminach wygaszania usług, informowanie o aktualizacjach, informowanie o zmianie regulaminu, realizacji obsługi technicznej, bezpośredni kontakt handlowy, przesyłanie informacji handlowych e-mail/sms/telefonicznie lub przez system ticketów
     

    8. Dane osobowe pozostawione w serwisie nie zostaną sprzedane ani udostępnione osobom trzecim, zgodnie z przepisami Ustawy o ochronie danych osobowych.

    9. Operator stosuje różnego rodzaju mechanizmy ochronne wobec danych osobowych tj: ochrona przed dostępem nieautoryzowanym, ochrona przed utratą danych, hasła do zalogowania się do danych osobowych nie są zapisywane w sposób jawny ani szyfrowane w sposób odwracalny. Logowanie do miejsca danych osobowych chronione jest w warstwie transmisji danych (certyfikat SSL). Operator stosuje rozwiązania organizacyjne dla zapewniania możliwie wysokiego stopnia ochrony danych poprzez szkolenia wewnętrzne i regulamin firmowy.

    10. Usługodawca ma prawo udostępniać dane osobowe Użytkownika oraz innych jego danych podmiotom upoważnionym na podstawie właściwych przepisów prawa (np. organom ścigania).

    11. Każda osoba, której dane dotyczą (jeżeli jesteśmy ich administratorem) ma prawo dostępu do danych, sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, prawo sprzeciwu, prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.

    12. W Serwisie mogą pojawiać się linki do innych stron internetowych. Takie strony internetowe działają niezależnie od Serwisu i nie są w żaden sposób nadzorowane przez serwis. Strony te mogą posiadać własne polityki dotyczące prywatności oraz regulaminy, z którymi zalecamy się zapoznać.

    13. Zastrzegamy sobie prawo do zmiany w polityce ochrony prywatności serwisu, na które może wpłynąć rozwój technologii internetowej, ewentualne zmiany prawa w zakresie ochrony danych osobowych oraz rozwój naszego serwisu internetowego. O wszelkich zmianach będziemy informować w sposób widoczny i zrozumiały.

    14. Na działania Administratora przysługuje skarga do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, ul. Stawki 2, 00-193 Warszawa.

    15. Z polityką prywatności plików "cookies" prosimy o przeczytanie informacji na stronie:
    https://meteoryt.pl/polityka_plikow_cookis.html

    W razie wątpliwości co do któregokolwiek z zapisów niniejszej polityki prywatności jesteśmy do dyspozycji - nasze dane znaleźć można w zakładce - KONTAKT.

    KONTAKT

    tel.  +48 89 506 55 57

    pracujemy od poniedziałku do piątku od
    8:00 - 16:00

    Dział obsługi klienta
    Oddział w Szczytnie:
    ul. Łomżyńska 18
    12-100 Szczytno

    Meteoryt Sp. z o.o.
    Wpis do Rejestru Przedsiębiorców KRS w Sądzie Rejonowym w Olsztynie KRS nr 0000676644
    Kapitał zakładowy: 2 100 000 zł

    PRZELEWY BANKOWE

    Meteoryt Sp. z o.o.
    Łomżyńska 18
    12-100 Szczytno
    NIP: 745 184 82 85
    REGON: 367213266


    NUMER KONTA
    MBANK: 54 1140 2004 0000 3902 7687 6720

    O nas

    Platforma BiuroKlienta.pl obsługiwana jest przez Meteoryt Sp. z o.o. ze Szczytna (woj. Warmińsko-mazurskie).
    Jest to platforma skoncentrowana na obiegu dokumentacji pomiędzy klientem a firmą. Została ona opracowana w 2016 roku i jest aktualnie jednym z podstawowych produktów firmy Meteoryt. W ofercie Meteoryt znajduje się wiele usług związanych z obiegiem dokumentacji i komunikacją z klientem a szczególnie wspierane są branże prawnicze, adwokackie, serwisowe oraz medyczne oraz firmy przetwarzające znaczne ilości zapytań ofertowych od klientów.

    Pytaj nas

    Jeżeli chciałbyś uzyskać więcej informacji o oprogramowaniu do wirtualnego biuro lub nie znalazł rozwiązania, które w pełni cię satysfakcjonuje zapraszamy do kontaktu tel.89 506 55 57

    Zapraszamy do zapoznania się również, ze stroną http://meteoryt.pl, na której znajdziesz aplikacje związane z prowadzeniem firm.

    Zobacz również aplikację do obsługi klientów: http://biuropracownika.pl

    NEWSLETTER